18 USC § 2257 / 2257A

DMCA

Luyu sareng Digital Millennium Copyright Act of 1998 (Kantor Hak Cipta AS), anu ngagaduhan sareng operator

Boyslove.me bakal langsung ngabales klaim pelanggaran hak cipta anu dilaporkeun ka agén hak cipta anu ditunjuk ku Boyslove. Punten perhatoskeun yén dina bagian 512 (f) tina DMCA (17 USC § 512 (f)), saha waé anu sacara sengaja nyalahkeun yén matéri atanapi kagiatan ngalanggar tiasa janten tanggungan.

Upami anjeun percanten yén karya copywriten anjeun parantos disalin ku cara ngalanggar hak cipta, punten nyayogikeun inpormasi hak cipta Boyslove pikeun inpormasi ieu:

A signature fisik atawa éléktronik ti hiji jalma otorisasi meta atas nama nu boga hiji katuhu ekslusif anu disangka infringed;
Identipikasi karya hak cipta anu diklaim dilanggar, atanapi, upami sababaraha pelanggaran hak cipta dina hiji situs online ditutupan ku hiji bewara, daptar wawakil karya sapertos kitu;
Identipikasi matéri anu diklaim ngalanggar atanapi janten poko tina kagiatan ngalanggar sareng anu kedah dipiceun atanapi aksés ka anu ditumpurkeun, sareng inpormasi anu cukup pikeun ngamungkinkeun Boyslove milarian matéri (sapertos URL atanapi nomer pidéo);
Inpormasi anu cukup pikeun ngamungkinkeun Boyslove ngahubungi anjeun: nami, alamat, email, nomer telepon, upami sayogi;
Pernyataan yén pihak anu ngangluh ngagaduhan kapercayaan iman anu saé yén panggunaan matéri ku cara anu dikadu henteu diidinkeun ku anu gaduh hak cipta, agénna, atanapi undang-undang; jeung
Pernyataan yén inpormasi dina béja éta akurat sareng, dina hukuman sumpah sumpah, yén anjeun berwenang meta atas nama anu ngagaduhan hak éksklusif anu dituduh dilanggar.

18 USC § 2257 / 2257A

18 USC § 2257 / 2257A Pernyataan-Ngatur Pernyataan Peraturan Minuhan.
Boyslove.me sanés penghasil naon waé sareng sadaya kontén anu aya dina halaman wéb (Boyslove.me). Hubungan kana rékaman sakumaha 18 USC § 2257 pikeun naon waé sareng sadaya eusi anu aya dina situs ieu, punten langsung ngarahkeun pamundut anjeun ka situs anu konténna dihasilkeun.

Boyslove.me sanés penghasil naon waé sareng sadaya kontén anu dipendakan dina halaman wéb (Boyslove.me) sakumaha anu ditetepkeun ku 18 USC §2257 sareng 28 CFR 75 sahingga dikaluarkeun tina sarat ngajaga rékor.

Boyslove.me mangrupikeun situs ngabagi gambar anu ngamungkinkeun pikeun unggah, ngabagi sareng ningali rupa-rupa jinis eusi déwasa sareng bari Boyslove.me ngalakukeun anu pangsaéna pikeun mastikeun kapatuhan.

Boyslove.me taat kana prosedur ieu pikeun mastikeun patuh:

Peryogi sadayana pangguna umur 18 taun pikeun unggah gambar.
Nalika unggah, pangguna kedah mastikeun eusi; mastikeun yén anjeunna yuswa 18 taun; mastikeun yén anjeunna nyimpen catetan ngeunaan modél dina kontén sareng yén aranjeunna langkung ti 18 taun.
Pastikeun yén eusi anu diunggah nyaéta milik pangguna atanapi aranjeunna sacara sah dilisensikeun pikeun unggah, nyebarkeun, ngabagi eusi anu aya.
Kami yakin pisan yén sadaya modél, palaku, aktris, sareng jalmi sanés anu kagambar dina répréséntasi visual séksual anu jelas dina halaman wéb ieu 18 taun atanapi langkung dina waktos didamel. Kami yakin pisan yén unggal produser anu kontén na aya dina situs ieu saluyu sareng 18 USC §2257, dina halaman wéb masing-masing.

Boyslove.me janji bakal ngalakukeun anu pangsaéna pikeun milarian sareng ngeureunkeun poto panyiksa atanapi / sareng pidéo.
Kanggo bantosan langkung lanjut, mangga kontak [email dijaga] patuh.

Tembongkeun Kancing
Sumputkeun Kancing