3.5
Peunteun anjeun
Peunteun
Abdi Tiasa Ngadangu Éta Tanpa Mikropon rata-rata 3.5 / 5 kaluar 22
pangkat
N / A, éta gaduh 60.8K pintonan
alternatip
Ngamutahirkeun
Panulis (s)
Ngamutahirkeun
Artis (s)
Ngamutahirkeun
Genre (s)
Ngamutahirkeun
ngetik
Ngamutahirkeun